Termijndeposito's

Termijndeposito’s

Een termijndeposito is een Trustbank beleggingsvorm, waarbij U als client een overeenkomst aangaat met de bank voor het vastleggen van een bedrag voor een bepaalde periode tegen een vaste rente en looptijd. De rente wordt periodiek uitgekeerd.

 

Wilt u een veiligheidsreserve inbouwen en een toekomst voorbereiden? De Trustbank heeft antwoord voor u!!!

 

Wat  is een Termijndeposito?

Een termijndeposito is een Trustbank beleggingsvorm, waarbij U als client een overeenkomst aangaat met de bank voor het vastleggen van een bedrag voor een bepaalde periode tegen een vaste rente en looptijd. De rente kan jaarlijks of maandelijks worden uitgekeerd. 

Waarom een Termijndeposito?

De rente-uitkering is bij een termijndeposito veel hoger dan bij een spaarrekening, omdat het geld voor één of meerdere jaren wordt vastgezet.

Wat zijn de voordelen?

  1. Zekerheid
    Met een rente-certificaat blijft Uw kapitaal volkomen intact. Na het verstrijken van de looptijd, krijgt U het complete ingelegde bedrag weer uitgekeerd.

  2.  Het certificaat belenen
    Als U tussentijds geld nodig heeft, kunt U als bezitter van een rente-certificaat op de afdeling Kredieten van de Trustbank gemakkelijk een lening krijgen met Uw certificaat als onderpand.

 

Extra informatie!

De rentevergoeding.
Afhankelijk van het bedrag en de looptijd van het certificaat, varieert de rente-uitkering. De rente is hoger, naarmate het vast te zetten bedrag groter is. Ook een langere looptijd geeft een hogere rente.

Certificaat op naam.
Om verlies of diefstal te voorkomen, wordt het certificaat op naam gesteld. Het certificaat kan ook op “gezamenlijke naam” (“en/of”) worden gesteld, om problemen bij overlijden te voorkomen.

Looptijden.
Rente-certificaten hebben een looptijd vanaf 1 jaar tot en met 5 jaar. Voor meer details kunt u onze tarievenlijst bekijken. Een eenmaal vastgelegde looptijd kan niet tussentijds worden gewijzigd. Eerdere afkoop is dus niet mogelijk.

Waarden van het rente-certificaat.
Informeert U bij één van onze medewerkers naar de minimale en maximale bedragen die U kunt vastzetten in een Termijndeposito.

 Bereken hoeveel u zal ontvangen!

Tarievenlijst

Bekijk onze tarieven voor termijndeposito’s

Filialen

Trustbank Centrum
Dr. Sophie Redmondstraat 93 T 476111/424398
Paramaribo F 472244
Suriname E info@trustbanknv.com
Trustbank Financial Center
Chopinstraat 1 T 452800
Paramaribo F 452822
Suriname E info@trustbanknv.com
Trustbank Multi Business Center
R.P. Bharosstraat 84 T 211050
Nickerie F 211053
Suriname E info@trustbanknv.com