Safe Spaarboek

Ook het safe-spaarboek garandeert U een gunstige en aantrekkelijke rente die jaarlijks aan U wordt uitgekeerd. Maar haast belangrijker nog: het Safe-Spaarboek geeft U een prettig en veilig gevoel! In Uw spaarboekje kunt U altijd, op elke gewenste plaats en tijd, Uw saldo en mutaties nagaan. U hoeft daarvoor dus niet naar de bank. Ook indien U niet zo vertrouwt op de moderne technologie en de computer, kiest U voor het safe-spaarboek: een tastbaar bewijs dat Uw spaargeld bestaat!

De voordelen van het Safe-Spaarboek

  • U heeft Uw saldo en mutaties altijd bij de hand, zonder dat U daarvoor naar de bank hoeft, of moet wachten op afschriften.
  • U spaart op een kostenbesparende manier omdat U geen afschriften ontvangt: U spaart en bespaart tegelijkertijd. Bovendien spaart U op zeer discrete wijze!
  • Het Safe-Spaarboek is bij uitstek geschikt voor kinderen: zij kunnen op eenvoudige wijze zelf hun spaarboekje controleren. Zo leren zij al op jonge leeftijd de waarde   van geld, en het belang van sparen.
  • Bij verlies van het spaarboekje kunnen wij U, uit veiligheidsoverwegingen, pas na het overleggen van een politieverklaring, en na een termijn van drie maanden, een    vervangend boekje verschaffen. Door deze veiligheidsmaatregelen, maken wij misbruik van Uw boekje door derden praktisch onmogelijk.

De voorwaarden van het Safe-Spaarboek

Voor het Safe-Spaarboek geldt een zeer lage minimuminleg, zodat deze spaarvorm ook toegankelijk is voor kinderen en andere “bescheiden spaarders”. Na het verstrijken van 3 maanden na opening van de rekening, kunt U tot een bepaald maximum bedrag per opname, vrij over Uw geld beschikken. U kiest dus zelf hoeveel U wilt sparen, en U kunt Uw geld te allen tijde weer opnemen! Ook voor deze spaarvorm geldt dus weer: U beslist over Uw geld!

Het Safe-Spaarboek: een ouderwets veilige en vertrouwde manier van sparen!

Filialen

Trustbank Centrum
Dr. Sophie Redmondstraat 93 T 476111/424398
Paramaribo F 472244
Suriname E info@trustbanknv.com
Trustbank Financial Center
Chopinstraat 1 T 452800
Paramaribo F 452822
Suriname E info@trustbanknv.com
Trustbank Multi Business Center
R.P. Bharosstraat 84 T 211050
Nickerie F 211053
Suriname E info@trustbanknv.com